SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování

Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !

Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování

#51 Dnes 09:04:11

pafik1605
Člen
Místo: matička stověžatá

Re: Ohýbání pásoviny obrubníku

emanuel1200 napsal(a):

...
                 -Tvá zkušenost s Pakistáncama jak tady nebude elektřina tak jsi zapoměl na ruční pohon
                 -jakou sílu ,šířku,a nejmeší průměr mat zvádá Tvá zakružovačka 
                 -jak často ji používáš
                 - vrátily se Ti náklady na výrobu stáčečky??
                 - díky za odpovězení dotazů

- Nezapomněl, špatně čteš. Psal jsem šlapací, což je v principu totéž.

Když se slušně ptáš, tak slušně odpovím:
- Zakružovačku jsem nedělal pro sebe, ale pro kamaráda, který se zabývá (mimo jiné) renovacema historických kol (a v poslední době i "čerstvých veteránů" =  starších 30ti let).
- Vyšla na nějakých 12 tisíc, většina peněz byla za motor se šnekovou převodovkou a frekvenční měnič.
- Primárně má sloužit k zakružování profilů na výrobu ráfků kol, ale kamarád přišel na to, že se tím dá třeba vytáhnout řetěz, aby simuloval opotřebení.  Mám krátké video, ale to sem nejde dát.
- Zkoušel jsem to na jaklu 20x30x2, v pohodě ho to zakroužilo. Vzhledem k tomu, na co to chce používat, mě to dál nezajímalo.
A kdyby tebe zajímalo, co přesně dělá, tak tady je galerie. Ne všechno co tam je mu prošlo rukama, a ne na všechno, co jemu prošlo rukama, jsem něco dělal.
https://www.sterba-bike.cz/group/galerie

Ale třeba zrovna tahle nába (tady je už zapletená) byla docela pracná

http://www.svarforum.cz/forum/uploads/thumbs/4621_img_9722.jpg

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla