SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Koupil jsem levnou svářečku z Číny. Stála 2450 Kč. Ne že bych ji přímo potřeboval, ale ze zvědavosti. MMA, TIG Lift 200A. Má napětí naprázdno 81V, nastavitelné funkce: Hotstart, Arcforce, VRD zap-vyp, Antistick zap vyp. Grafický displej kromě čísla má i bargraf. Pro začátečníky má pro zjednodušení nastavení funkcí Hotstart a arcforce t.zv. synergii, která spočívá v tom, že podle zvoledného průměru elektrody přiřadí nastavení Hotstart a Arcforce. Pak se nastavuje jen proud. Kromě dobře viditelných obrázků a funkcí má výborné svařovací vlastnosti. Skutečný proud odpovídá nastavení. Zatižitelnost jsem nezkoušel. Ale určitě dokáže vypálit několik eld 3,15 zasebou. Nechám ji na chalupě, abych sebou nevláčel TP1500. Učutě jsem udělal bobobovi radost.![]()
![]()
Editoval Famater (Dnes 14:39:48)
Hm, stejně výkonné a stejně kvalitní elektronické součástky jako v minulosti jsou stále levnější a tak svářečky s podobným množstvím funkcí a podobně dobré mohou být taky stále levnější.
A já si říkal na co je synergie u mašin MMA. Už jsem to viděl u pár kusů a nechápal. Pro mě je to jen rozmazlování svářečů.
pěkný Františku :d udělal sis vánoce? Taky mám v regálu pár zajímavých, funkčních věcí které nepotřebuji.
Doba pokročila, už netřeba na kvalitní sváry WLSP, UTA ani Triodýnu.
Stránky: 1