SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Famater napsal(a):
I proto dělám klobásy i když jak poznamenal bobo.. jsou jich plné krámy
Takových jako bobo běhaj po světě taky bambiliony ....
Inu jak říkával dědek , jména hloupých , po fšech sloupích ............
pafik1605 napsal(a):
Tak, druhé šubláde. Moc se mi do něj nechtělo, v těch vedrech. Ale ochladilo se ....
Jako za remeslne provedeni rozhodne respekt.
Jen zda se mi to, nebo ty diry ve dne (a ostatne i ten obdelnikovy vyrez vzadu) odpovidaji ATXu? ;-)
jouda74 napsal(a):
pafik1605 napsal(a):
Tak, druhé šubláde. Moc se mi do něj nechtělo, v těch vedrech. Ale ochladilo se ....
Jako za remeslne provedeni rozhodne respekt.
Jen zda se mi to, nebo ty diry ve dne (a ostatne i ten obdelnikovy vyrez vzadu) odpovidaji ATXu? ;-)
Nezdá ... ![]()
Editoval pafik1605 (09-09-2024 22:29:32)
A tomu se říká dvojnásobná radost. Zmizelo něco co už dlouho někde překáželo a ještě se nemusel kupovat materiál.
Charon napsal(a):
A tomu se říká dvojnásobná radost. Zmizelo něco co už dlouho někde překáželo a ještě se nemusel kupovat materiál.
No, fůra se toho nakoupila; v šuplíku bude komplet cnc část konzolové frézky. MB, zdroj, disk, větrák, to jsem měl. Drivery, zdroj pro serva a převodní desku jsem kupoval. Ještě musím vymyslet, jak se dovnitř poskládá dotykovej monitor, kterej zatím nemám.
pafik1605 napsal(a):
stano napsal(a):
Rohová nožnica a segmentová ohýbačka by veľa pomohli.
A kdybych se na to vys... úplně, bylo by to nejmíň práce
Mimochodem, pomohly, ne pomohli .... Ledaže by u vás na slovači žili/y samostatným životem
Stano to má správne.
Pafíku, rozumím tomu tak, že ti do dílny přibyl další kus?
Rozumíš tomu naprosto správně; přibyl další krám, kterej překáží ![]()
Já snad budu muset prodat mašinu. A kdybych jí prodal, vešel by se tam ještě další krám .... ![]()
Tu prodej ale až když tě budou nesnesitelně bolet kolena.
Určitě bych to prodal. Jedině tak si vytvořiš místo na nové věci, které nutně potřebuješ.
F-T: přesně vy dva se mi v kebuli perete ![]()
Na mašinu nešahej. Znám člověka co si jí chtěl dát do obýváku, dokonce to měl i slíběný že bude moct, nakonec ale neprošel přes manželku.
Charon napsal(a):
Na mašinu nešahej. Znám člověka co si jí chtěl dát do obýváku, dokonce to měl i slíběný že bude moct, nakonec ale neprošel přes manželku.
A ehm, manzelku teda musel dat do garaze?
S manželkou bych se o tom nikdy neradil. To i pes tomu rozumí více a ví, že to vše potřebuji.
Já to mám podobně. Já ženě nekecám do nákupu bot a hadrů, ona mi nekecá do nákupu strojů a vybavení
.
Ona má takovou zvrhlost; objedná si třeba patery šaty a druhej den je zase všechny vrátí. Některý eshopy už jsou na to zařízený, přibalujou k zásilce hned vratkovej formulář a dokonce provozujou sběrny, aby to dámy nemusely posílat poštou. Jen to tam odnesou.
To je současný trend a docela mu rozumím. Dřív to bylo také, třeba manželovi manželka přinesla 3 boty a pak druhý den dva páry vrátila.
Hlavně že ty nepadnoucí šaty vrátí a nevrší doma. Pak je také styl, že se nakupuje a ani nerozbaluje balíček. Nadšení z koupě v době doručení opadlo a už se vybírá něco jiného.
No a nakonec je styl, že se kupuje do zásoby. Zrovna před hodinou jsem hledal samopřídržný klipsy z Aliku a rozsypal a promýchal při tom 600 těsnících kroužku. Klipsy najdu až je nebudu potřebovat. Stejně jsem váhal zda si nemám přídržný pacičky vyrobit, no asi je rozhodnuto.
Editoval Charon (14-09-2024 12:04:00)
Charon napsal(a):
...
No a nakonec je styl, že se kupuje do zásoby. ....
To jsem teď udělal. Koupil jsem plnou nádrž benzínu á 33,90 a objednal 1,5 kila kávy .... ![]()
Co nádrž, ale plnou vanu benzínu by to chtělo za tu cenu, co když nebude. Pěkně do zásoby než nám ho zdraží další daní.
Klipsy jsem našel.
Stránky: 1 2