SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Ahoj, protoze nefunguje bazar, pisu sem. Tato svarecka je ve skvelem stavu vcetne horaku, ktery jediny jevi mirne znamky pouzivani. Svarecku prodavam i s originalnim tig pedalem. Koupeno primo od vyrobce Fachowiec v 03/2020. Stale je jeste 20 mesicu v zaruce. Cena za svarecku vcetne horaku Parker a tig pedalu je 16000kc. Mohu take pridat kvalitni tig pen od firmy Rehm/Scapp za 600kc, pripadne pak levne tig draty, tig prst a dalsi. Piste nebo volejte na 731625809. Jsem z Litomericka, ale pravidelne jsem v Praze, Ceske Lipe a Usti nad Labem pro pripadne predani. Fotky mohu zajemcum poslat
Editoval marruz (20-07-2020 17:15:18)
kdybys to napsal před týdnem tak bych o tom možná uvažoval (už jsem si ho ale koupil).
Ale jen poznámka k té ceně.. JetTigMini s pedálem se od Fachowiec dá koupit za 2850PLN.. S dopravou je to kolem 18.000 korun doma.
Po roce používání bych čekal nižší cenu než 16.000... ale třeba to někdo vidí jinak ![]()
Děkuji za upozornění na nepřesnost, doplnil jsem, že svářečka byla zakoupena 03/2020, takže v záruce ještě 20 měsíců.
Stránky: 1