SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1 2
Nezná někdo svářečku z přiložených obrázků? Rádi bychom se dozvěděli co to je, kdo to vyráběl a jaké to má technické parametry. Předem dík, za jakékoliv informace!
PS: A nebo to je spíše nabíječka?
Ahoj, dle obrázku to vypadá na KM350. Mohu naskenovat originální dokumentaci.
KM 350 to nebude. Mám možnost s jednou KM350 pracovat a vypadá trošku jinak. S touto fotografií se na nás obrátil jeden čtenář svarbazaru, ale když se na to člověk podívá podrobněji zjistí, že to možná není svářečka, ale spíše nabíječka akumulátorů.
to je určite nabíjecka svarecka ne má barevné kabely
USM 200 nebo USM 260 takhle z fotky se to neda dobre rozlisit, presne tuhle sem vyfoukaval nedavno v Ceske Vsi
Editoval killer (19-09-2007 19:17:44)
Zeptam se kolegy, protoze tenhle typ je starsi jak ja a on s tim bude mit urcite vetsi zkusenosti. Neni zac
Tak bohužel, dokumentaci k tomuto stroji bohužel nemáme. Je to opravdu velmi stará záležitost
USM 200, transduktorový usměrňovač, výrobce neznámý :-)
Ted sem nahodou narazil na nejake udaje tykajici se tohoto zdroje : rok vyroby 1969 , U : 3x400 V, prikon 9,8 kVA, IP 20 vic asi nezjistim
Warning: imagejpeg() [function.imagejpeg]: gd-jpeg: JPEG library reports unrecoverable error: in /DISK3/WWW/svarforum.cz/www/forum/uploadimg.php on line 350
nejak mi tam nejdou nahrat fotky, mam nafocenej stitek vyrobce
Killer, vidím, že máš problémy s uploadem obrázků do fotogalerie. Bohužel je to způsobeno nikoliv systémem tohoto fóra, ale nedostatkem místa na serveru, kde máme (placený) hosting. Mrzí mne to, ale nemůžu s tím nic dělat. Zkus to prosím nejlépe po ránu, nebo dopoledne. V noci se prý totiž mažou různé "balastní" soubory a místo se uvolní.
Nebo mi je pošli na mail a já je tam umístím, až se disky uvolní. Taky mě tohle štve. Není to poprvé...
aha tak ted uz to chapu, jen sem tam chtel hodit ten stitek at mame konecne jasno co je to za masinu :-)....tak az zejtra, maj ji v retezarnach v Ceske vsi a uz by chtela vyradit....
Je to foceny mobilem takze nic moc ale snaha byla
moc ne, ze 140 firem je ma jen jedna......
Takže po skoro 2 letech mám konečně jistotu co to vlastně je a můžu do dát do galerie starých strojů tuzemských. Díky.
Dostanu hvezdicku ? Neni za co
Zdravím Vás.Dnes som našiel na povale staré, neznáme zariadenie. Pomôžete mi ho prosím identifikovať? Vyzerá to ako nabíjačka autobatérii. Má to ale nejaký 15 minutový časovač.
Parametre odčítane zo stítka:
Výrobca: ZEZ K.P. PRAHA - závod RYCHNOV
TYP: GL 6 - 1006
Rok výroby: 1985
Príkon: 130 VA
napjanie: 220 V
Výstupné napetie : 6-12V ---
Výstupný prúd : 8 A
Váha : 4 kg
Editoval p3k83 (05-10-2009 23:42:10)
Taky to tipuju na nabíječku. Ten časovač by mohl být na časově omezené "BOOST" nabíjení, kdy se zcela vybitá baterie v nouzi nejvyšší po krátkou dobu nabíjí velkým proudem (přebíjí), aby se dalo nastartovat. Používá se to i v současnosti.
Já bych to typoval podle názvu, napětí, proudu i časovače na nějaký galvanizační zdroj.
Ale uvidíme, kontaktoval jsem nástupnickou firmu toho rychnovského střediska.
Vzhledem k tomu, že ZEZ Rychnov dělal i zařízení pro stomatologii, tak se domnívám, že by to mohl být zdroj pro galvanickou leštičku. Něco podobného jsem kdysi viděl v jedné laboratoři, ale momentálně si nemůžu vzpomenout, jestli to vypadalo takhle, nebo jinak, ale časovač a měřák "něčeho" to určitě mělo :-)
Stránky: 1 2