SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den, mám možnost odkoupit z práce svářečku Kemppi promig 500. Máte někdo zkušenost s touto značkou? Jak je to spolehlivostí atd. Děkuji za každý názor
K čemu tak silnou mašinu? To budete svařovat koleje nebo co?
Mam ji možnost koupit za 100 eur takže neřeším jak je silná, jde mi o spolehlivost případně jak to sváří. Ale můžu se zkusit zeptat jestli tam nemají něco s polovičním výkonem.a za poloviční cenu 😁😁😁
Za takove prachy ani neváhajte pokiaľ to je funkčný stroj
Za tu cenu dobrý,ale aby jsi měl doma dostatečný jištění (aby jsi potom neměl svářečku je jako dekoraci).
Jó, jóóó. Zapne svářečku a topičovi v elektrárně to vyrazí lopatu z ruky.
nee, nee - na elektromere bude wolframove elektrody brusit .....
Editoval rcp (19-05-2017 00:13:26)
Koukám je to tu samej expert na smouly.Svářečku udrží 16A jistič i na 250A .
IGBT inventor v klidu odběr 100W.Řizený je to procesorem a umí to co panel povolí od obič CO2 po synergii a pulz.
Jestli jsou po 200E vemu si klidně 2
Juggernault napsal(a):
Koukám je to tu samej expert na smouly.Svářečku udrží 16A jistič i na 250A .
IGBT inventor v klidu odběr 100W.Řizený je to procesorem a umí to co panel povolí od obič CO2 po synergii a pulz.
Jestli jsou po 200E vemu si klidně 2
No dvě Kemppi tu na prodej jsou, obě jsou to ty verze promig 500...jedna s vozíkem a druhá bez vozíku. Jen pro upřesnění, jsou to pouze svářečky (bez hořáku, bez kabelu, bez bomby a bez budíku) zjistim v práci co a jak. Dal bych sem fotku ale asi sem nejde vložit
Je to opravdu invertor ?
Obrázek můžeš dát třeba sem: https://cs.imgbb.com/
Invertor to nebude, když to je na voziku a je to sestava tří komponentů...
Tak já si zase myslím že za ty peníze nekoupíte ani "lepidlo" v Obi... A to nemluvím o možnosti kvalitně svařovat hlinik. Nejsem sice odborník ale moc svářeček s pulsem a synergic jsem za 100 euro nenašel 😉
Zjistil bych připojovací podmínky a pokud bych to doma spustil a měl dost místa,tak proč ne.Za tu cenu se nic lepšího asi nesežene.
Řešení se samo přímo nabízí. Nešpekuluj a kup po stovce dvě švajsky. Kolega výše je ochoten za ní dát dvě. Tak neváhej jednu mu prodej a máš to co? Úplně zadarmo, respektive za odvoz. A když tě mašinka nenadchne, posuň mu i tu druhou. Čistý vývar dvojka a za to už je spousta legrace.
Editoval Welda (19-05-2017 19:49:48)