SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den, mám možnost odkoupit z práce svářečku Kemppi promig 500. Máte někdo zkušenost s touto značkou? Jak je to spolehlivostí atd. Děkuji za každý názor
K čemu tak silnou mašinu? To budete svařovat koleje nebo co?
Mam ji možnost koupit za 100 eur takže neřeším jak je silná, jde mi o spolehlivost případně jak to sváří. Ale můžu se zkusit zeptat jestli tam nemají něco s polovičním výkonem.a za poloviční cenu 😁😁😁
Za takove prachy ani neváhajte pokiaľ to je funkčný stroj
Za tu cenu dobrý,ale aby jsi měl doma dostatečný jištění (aby jsi potom neměl svářečku je jako dekoraci). ![]()
Jó, jóóó. Zapne svářečku a topičovi v elektrárně to vyrazí lopatu z ruky. ![]()
nee, nee - na elektromere bude wolframove elektrody brusit ..... ![]()
Editoval rcp (19-05-2017 00:13:26)
Koukám je to tu samej expert na smouly.Svářečku udrží 16A jistič i na 250A .
IGBT inventor v klidu odběr 100W.Řizený je to procesorem a umí to co panel povolí od obič CO2 po synergii a pulz.
Jestli jsou po 200E vemu si klidně 2 ![]()
Juggernault napsal(a):
Koukám je to tu samej expert na smouly.Svářečku udrží 16A jistič i na 250A .
IGBT inventor v klidu odběr 100W.Řizený je to procesorem a umí to co panel povolí od obič CO2 po synergii a pulz.
Jestli jsou po 200E vemu si klidně 2
No dvě Kemppi tu na prodej jsou, obě jsou to ty verze promig 500...jedna s vozíkem a druhá bez vozíku. Jen pro upřesnění, jsou to pouze svářečky (bez hořáku, bez kabelu, bez bomby a bez budíku) zjistim v práci co a jak. Dal bych sem fotku ale asi sem nejde vložit
Je to opravdu invertor ?
Obrázek můžeš dát třeba sem: https://cs.imgbb.com/
Invertor to nebude, když to je na voziku a je to sestava tří komponentů...
Tak já si zase myslím že za ty peníze nekoupíte ani "lepidlo" v Obi... A to nemluvím o možnosti kvalitně svařovat hlinik. Nejsem sice odborník ale moc svářeček s pulsem a synergic jsem za 100 euro nenašel 😉
Zjistil bych připojovací podmínky a pokud bych to doma spustil a měl dost místa,tak proč ne.Za tu cenu se nic lepšího asi nesežene.
Řešení se samo přímo nabízí. Nešpekuluj a kup po stovce dvě švajsky. Kolega výše je ochoten za ní dát dvě. Tak neváhej jednu mu prodej a máš to co? Úplně zadarmo, respektive za odvoz. A když tě mašinka nenadchne, posuň mu i tu druhou. Čistý vývar dvojka a za to už je spousta legrace.
Editoval Welda (19-05-2017 19:49:48)