SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Unihero napsal(a):
to tiger: v Lomnici jsem každý víkend, někdy i v týdnu..
kde tam pracuješ?
samozřejmě že Vám zítra boty nafotím :-D
dodávali nám jednou nějaký hnědý italský, a po těch bylo za půl roku.. hrozný..
Poslal jsem Ti email...
tady foto boty:![]()
![]()
![]()
![]()
fasoval jsem je 13.01.2011
![]()
to menzo: fasoval jsem je 13.01.2011 a nosím je od tohoto datumu, v lednu fasujeme nové, takže je mám rok.
fotil jsem je během práce :-D
no mna by len zaujimalo,naco to ma aky vplyv,ci to fotil pred pracou alebo po nej???
hahahaha
Taky berem v práci tenhle typ a spokojenost .
menzo: no to ano to poznam,ja mam take zvaračske s prackou na boku,kupoval som ich v Nemecku cena cca 50 eur,su super,ocel.spicka atd.
Když se mluví o botách
Občas mám problém s bolestí chodidel - hlavně pat. Dám příklad : když půl dne stojim u soustruhu je to už vážně špatný - bolí to až do večera. Chtěl bych vyzkoušet nějaké dobré vložky do bot. Může někdo něco doporučit?
opytaj sa niekde v lekarni,pomahaju ortopedicke vlozky-ze vraj nemam skusenost s tym
Zdravím Vás chlapi,
Začíná léto a s ním tropické teploty a tak chci zaměstnancům koupit pracovní sandály a tak se Vás chci zeptat na Vaše rady a zkušenosti. Zda to má vůbec smysl z hlediska odvětrávání a následné pocení nohou, popřípadě jaké kupujete. Díky moc!
Ahoj
Ja osobne sandale nepoužívam aj keď v práci na niektorých oddeleniach ich majú (zajtra zistim aká je s nimi spokojnosť+pridám foto) Používam túto obuv na fotografii a dva typy sú s dierkami na vetranie značky Heckel a kožená-Panda. Záleží na aké práce ich plánuješ využiť. Sandále vetrajú samozrejme lepšie.![]()
co prestige ?
http://www.webareal.cz/fotky10202/fotos … eern-o.JPG
nejlpohodlnejsi boty co sem mel nosil
Díky chlapi za rady a fotky. Zaměstnanci pracují většinou na dílně takže pracovní sandály určitě musí být kožené a černé s ocelovou špičkou. Jsem rád za každou radu a zkušenost kterou mi dáte.
Szabitch napsal(a):
Když se mluví o botách
Občas mám problém s bolestí chodidel - hlavně pat. Dám příklad : když půl dne stojim u soustruhu je to už vážně špatný - bolí to až do večera. Chtěl bych vyzkoušet nějaké dobré vložky do bot. Může někdo něco doporučit?
Asi je to mino misu ale neda mi to se nezeptat mas u soustruhu dreveny rost nebo podlazku?Z samotny beton neni pro nohy zadny med.
vaca69 napsal(a):
co prestige ?
http://www.webareal.cz/fotky10202/fotos … eern-o.JPG
nejlpohodlnejsi boty co sem mel nosil
prestige jsou na svařovaní nevhodne, leda ty pandy..
mám pandy, ale pro svářeče jsou dobré pérka, nemají tkaničky... ![]()
ahoj pridávam foto poltopánok ,ktoré sú ohľadom vetrania v pohode. Majú oceľovú špicu. Sú to tiež Pandy![]()
Dobrý den svářeči,
zabýváme se problematikou pracovních oděvů a obuvi nejen pro svářeče a proto se na Vás obracíme s otázkou která se týká bezpečnostní pracovní obuvi
Myslíte si, že bezpečnostní pracovní obuv kterou Vám obstarává Váš zaměstnavatel je pro Vaši práci ta nejvhodnější, že plní komfort při chůzi v osmihodinovém provozu, odvádí vlhkost a je prodyšná? Nebo Vám obstarává tu nejlevnější variantu, aby do Vás nemusel investovat takové peníze a výsledkem je zápach, plíseň, unavené a oteklé nohy.
Děkujeme Vám za Vaše zkušenosti a názory. Hezký den.
Svarr: Oblečení máme kožené, objednávané hromadně. Trička a boty si vybíráme u jedné firmy, kde je otevřená faktura a každý zaměstnanec má možnost zakoupit zboží za 4000Kč/ 3 měsíce....
tomape napsal(a):
Svarr: Oblečení máme kožené, objednávané hromadně. Trička a boty si vybíráme u jedné firmy, kde je otevřená faktura a každý zaměstnanec má možnost zakoupit zboží za 4000Kč/ 3 měsíce....
To máte pomůcky za 16 000,-/na osobu za rok???
Že bych k Vám šel dělat???
Milda87: Zaměstnavatel si nás hýčká- kvalitní svářeči, kteří při práci hodně přemýšlej, nebrblaj a takřka nemáme žádné šmejdy. Navíc děláme dost na atátních zakázkách, kde jak jistě víte tečou dost velké peníze. Pro představu, děláme mosty, vagony pro čd kargo, občas i nějaké ty baráky- např. podpůrný systém pro jihočeskou univerzitu- drží na tom 8mi patrovej barák..........
já si také nemohu stěžovat, přesně jak píše tomape, montérky dostávám a boty také, jen trička musím mít své, ale sám pro sebe jsem si koupil ESABky z probanu, perfektní postroj...
To je dobře,že alespoň někde jsou peníze....
Milda87: Tyto výhody však dostane zaměstnanec až po 10ti letech...... Do té doby má zaměstnanec max. 5-8000Kč za rok- ne na ruku, ale jako maximální strop pro nákup oblečení a obuvi..... Já si kupuju oroigo svářecí obuv od Esabu- je sice drahá, ale vydrží mi 1-2 roky. Zástěry máme všichni (ty se do limitu nepočítaj- jakožto i kukly, náholeníky, rukavice). Do limitu patří trička, boty, monterky a blůzy.......
Před 10ti lety jsme nadávali, že jsou rukavice moc malý, dneska mi jsou akorát, jen trpaslíci nadávaj, že jim sklouzávaj.......
tomape, vagony vyrábí v ČR pouze dvě firmy!Legios v Lounech a Ostravské opravny a strojírny.Oba závody bývalé žosky.Výroba vagonů je vysoce specializovaná činnost a je zapotřebí mnoho speciálních zařízení, v jiných oborech nevyužitelných.Možná si u vás ČD CARGO objednalo nějaké komponenty k opravám, ale celé vagony sotva!Prosím o vysvětlení, jak jste to s těmi vagony myslel.