SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
na počátku byla nerezová trubka 30x2, 12ka ocelový plech a jedná krátká trubička 38x4 a jak dopadl výsledek se můžete podívat na videu ![]()
(můžu prozradit že jsem použil všechny stroje, které mám k dispozici
)![]()
z toho člověk neví co si má myslet, buď že v dílně máš čtyři holé zdi a nebo jseš blázen ale jelikož vím z jiných videí že dílnu máš velice dobře vybavenou tak to bude asi ta třetí možnost že seš bláznivej pedant ![]()
Kramlik - ano a z toho co si napisal, clovek nevie co si chcel vlastne povedat.
leko: taky presne nevim co myslel, ale znelo mi to spis jako pochvala, nez jako hejt, takze se mi to libi ![]()
myslel sem tím to že když řekl klimbik že použil veškeré stroje na výrobu takové blbosti tak buď žádný nemá protože tohle se dá vytvořit opravdu na holém koleni a nebo je to pedant co musí i sirky na zapalování v kamnech soustružit, no a jelikož vím že má dílnu narvanou že už se tam sotva pohne tak to assi bude ta možnost že to je bláznivej pedant
no prostě asi jako já ![]()
jo, ja myslel jako velke stroje
at je zabava a zajimave video.
klimbik: Bastlení tě baví, člověk se nějak od programování musí odreagovat, uděláš si radost koupí ne už zrovna hobby strojků a oceňuji, že máš chuť se učit i s nimi pracovat apod... Toto je první a jediné tvé video, které jsem shlédnul celé. To ale není podstatné.
Rád bych věděl, proč jsi zvolil ukotvení té hrazdy do stěn na 4 hmoždinky? Tak nějak estetika výrobku, třeba té příruby?
Zdravím ve spolek:).Trošku z jiného úhlu pohledu.A co takhle shyby bez dopomoci???I když taková dopomoc,je určitě příjemná![]()
![]()
momák napsal(a):
Zdravím ve spolek:).Trošku z jiného úhlu pohledu.A co takhle shyby bez dopomoci???I když taková dopomoc,je určitě příjemná
to ITckar neda .-)
so 545: nahodou uz dam tri bez dopomoci, jak nadhmatem, tak i podhmatem
a plnem rozsahu pohybu! (kdysi, kdyz jsem jeste lozil - odtud taky zkomolenina slova climber -> klimbik - tak jsem dal i dvacet, ale to jsem mival o 30kg min
)
ale je dulezite nejak zacit znova. nedal jsem jeste loni ani jeden, zacal jsem tim ze jsem si dal pod sebe zidli a nohama se prizvedaval, takhle jsem to delal treba dvakrat do tydne par pokusu, nic velkeho, a ted po asi trictvrteroce uz dam tri a bez dopomoci - to je pak paradni motivace, kdyz jde videt hned vysledky. podobne jako treba u svarovani, frezovani, soustruzeni, apod
nestydte se delat shyby s dopomoci, kazdy tak musi zacit!
davor: diky za pochvaly. ja rad veci predimenzovavam, takze 4 vruty na kazdou stranu byla skoro jasna volba. jeste jsem myslel ze bych je mel udelat zapustene a mely by byt nerezove, ale zrovna jsem nemel, tak jsem tam krapnul s cockovou hlavou a mel jsem to trochu jednodussi aspon.
jinak estetiku mam rad, vsechno musi byt "na stred"
a nebo "zarovno s ..."
pritelkyne by vam povypravela ![]()
me se libi svary z tigu a aspon me to motivuje delat hezci a hezci.
Ked som mal tak o 30kg viac tak som si kupil toto
https://www.gorila.sk/detail/21296/Posi … ka-Marketa
Ani hrazdu nepotrebujes a das telu zabrat.
Klimbik musi posilovat kto mu bude tie stroje po garazi posuvat a este potrebuje miesto na LIS a pieskovacku neee
?
Editoval ihlan (18-06-2019 07:24:52)
Stránky: 1