SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
*
Editoval Dodo67 (20-03-2016 15:43:59)
Ja včera viděl u Choboly v Pce ten N207. Mely tam spool gumy a předváděli hliník. Chtěl za nej 11300 včetně DPH. Podle me nej volba.
Tak to je nádherná cena. Mě v ostravě slíbil taky slevu na model N207, ale ve výsledku je to trošku více než u vás, tak šetřím. Taky mám v plánu koupit Jasic 160.
Pardubice.. Ja si kdysi stavoval v Brně a tam byli tak protivny, ze jsem odešel pryč.. Jeste tam měli Jasic TIG 200P ac/dc za 14500.. S pulzem, s kabelama. Milionovej chlap tam.. Ja tam byl jenom pro drát, ale ten TIG mi vrtá hlavou pěkne.
Tak to jste mi zkazili radost, protože jsem si objednal tohle....
http://www.levneelektro.cz/p1178199-nar … g-mma-igbt
A ta N207 vařila fakt dobře.. S tím spoolem je to trosku otázka. 4000 horak a pak dražší půl kilovy cívky, ale zas žádný muchlani drátu atd.. Chtěl bych říct, ze můj Minarcmig 200 je jiná liga, ale nepoznal bych rozdíl.. Jen asi váha.. Za me ta 207.
No mě pán u Choboly nabízel tu verzi N207 za 14000,- kč i s DPH. Na prodejně ji mají myslím za 14900,- kč ale bez DPH. Více dolů už nechtěl jít. Taky prý komplet, kabely a redukčák.
autocross napsal(a):
http://www.levneelektro.cz/p1178199-nar … g-mma-igbt
Pozor na tieto komby stroje,tu je uvedené že v režime MMA zvára rutilkamy aj bázickými elektrodamy ale napatie naprázdno má 45 voltov a to na zapálenie bázickej nestačí.
Děkuji za varování, ale stroj kupuji hlavně kvůli MIG, MMA beru jako takovej bonus, kterej zřídka kdy využiju. Ale kdyby se mi povedlo sehnat toho Jasica za tuhle pěknou cenu, tak objednávku Sharka ruším.
huat napsal(a):
autocross napsal(a):
http://www.levneelektro.cz/p1178199-nar … g-mma-igbtPozor na tieto komby stroje,tu je uvedené že v režime MMA zvára rutilkamy aj bázickými elektrodamy ale napatie naprázdno má 45 voltov a to na zapálenie bázickej nestačí.
To že má nižší napětí neznamená, že se to bude špatně zapalovat. Existují funkce, kdy právě při zapalování oblouku se hodnoty navýší do doby plného zapálení oblouku. Zejména tedy u invertorů. U klasických traf by to tak bylo...
Dodo67: Mohl bych se slušně zeptat, kolik jste za mašinku dal? Stačí jen tak zhruba
Tak to je podobná cena jako nabízel mě prodavač v ostravě za tu novější verzi. Děkuji
Tuto svářečku mám také, jen se staršími knoflíky a popisoval jsem jí zde před lety, dle mého názoru (na mojí svářečce) tento knoflík prakticky nic nedělá, takže sekundy to určitě nejsou (možná mili )
Burnback je výlet drátu. Když se po skončení svareni zapéka do pruvlaku tak si přidá.. V sekundách to nebude.. A pokud neni drát prilepenej k plechu nebo naopak upalenej az do špičky tak asi nepoznas nic.
s kade si dodo ?
darujem za odvoz aj z vybratou trubickou ale prepadnutov tlakovkou
Tlakovka neni problém.Tý čo ju vyžadujú Vám ju aj urobia.Ja kde si plním teraz ,tak tam nikto nič nerieši...
Dodo67 napsal(a):
Z Prievidze
ty vole sak ja tiez...ako mam povedzme ze znamich neviem ako su dnes ceny ale rataj flasa do 10 eur a naplnenie tiez tak nejak...zamerne vravim viac naposledy ma to stalo flasa,demontaz trubky a plnenie 14 eur napis mi na email poslem ti cislo a dako sa to uz vybavi
cez vikend som nemal zhodou okolnosti nic na praci keby si sa ozval mohli sme to vyskusat u mna v dielni elektriky je tam plnooooo aj velka flasa plna co2ky aj kopa rozneho kovosrotu na skusanie rad by som si hentoho sikmaca vyskusal...
cislo ti poslal uz treti krat ak ti endojde ani teraz tak mi posli na email sovje sa ti ohlasim...
To je jak z deníčku..bylo nebylo :-D