SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
cau premyslim o koupi svarecky magnum http://elektrospaw.webnode.cz/products/ … gital-4x4/ ale nikde jsem nezjistil zda se sni da svaret v pulsu muzete me nekdo poradit nebo ma nekde s touto svareckou nebo znackou zkusenost dekuji
když v popisu vidím pojmy jako "tekutiny regulace výkonu", nebo "Vybavený model je prodáván: svářeč, Torch Mig / Mag, Ground kabel, držák elektrod, Plynové potrubí" tak bych si to nekoupil
O to mi nejde jde mi o ten puls
Pulz to určitě nemá . Otázka zní na co je potřeba pulz ? Na železo je potřeba směska plyn a AL jde i bez pulzu nějak. Parametry jsou všude Ctrl-C > Ctrl-V je celkem děs jak na to ty překupníci kašlou.
Editoval Juggernault (26-02-2016 00:24:27)
Navíc pulz je dobré používat tak od 160A nahoru. Jinak ta svářečka asi pofrčí dobře, když jako pohon má čtyřválec
))) To jsou věci
ten popis prekladal zrejme niekto kto v zivote nevidel zvaracku,mam podobne skusenosti s predchadzajuceho zamestnanie 20 rocna sliepka v kancelarii prekladala z cestiny do slovenciny ako uz ten cesky navod bol "turbo" a este po jej odbornom preklade to uz bol fakt ako by cesi povedali "narez"
Co vlastně za 25000Kč dostanu? 4-válec i s vodníkem?
jako z toho popisu jsem opravdu chytrej. Překlad nemá chybu a hlavně se mi to nezdá...tak málo lowe za takovej stroj? Tří fázovou 350A mašinu...a váha 60kg? v IGBT provedení? to ten vozík je hooodně těžký nebo ta fotka nelže a je to i s vodníkem....
Moc tomu nevěřím.
Editoval Discovera (26-02-2016 14:20:15)
mate nekdo vlastni zkusenost se znackou Magnum???
Discovera napsal(a):
Co vlastně za 25000Kč dostanu?
4-válec i s vodníkem?
jako z toho popisu jsem opravdu chytrej. Překlad nemá chybu a hlavně se mi to nezdá...tak málo lowe za takovej stroj? Tří fázovou 350A mašinu...a váha 60kg? v IGBT provedení? to ten vozík je hooodně těžký nebo ta fotka nelže a je to i s vodníkem....
Moc tomu nevěřím.
Pozor na to. Hmotnost je sice 60, ale není jasné zda kg, lb, oz... Tím bych se moc nezatěžoval.... V každém případě je to web někoho kdo neumí vůbec česky a píše tam co mu přeloží google. Řekl bych, že i poláci by měli lepší překlad, takže bych to viděl na někoho z dálného východu... V tomto případě bych se asi řídil heslem "Za málo peněz, málo muziky"...
tady máš recenze na ten obchod a svářečku http://obchody.heureka.cz/elektrospaw-w … z/recenze/
hned ma napadlo ze to je daky poliak...uz je to jasne ale za tu cenu by som do toho siel
Podobné zkušenosti mám s jiným polákem, který prodává jiné zboží na aukru. Psal jsem mu mail. V popisu na aukru má napsané Č. Těšín a při tom je to normální polák. V tom mailu psal tak divně, něco polsky, něco česky. Dohodli jsme menší slevu, asi 15%, ale když jsem si zboží objednal, tak chtěli plnou cenu. Tak jsem se na to vykašlal a koupil jinde.
Jakou asi podporu můžu čekat od někoho, komu ani nestojí za to přeložit ne návod, ale jenom základní popis? Co až budu potřebovat schéma nebo seznam ND s označením? Nebo poradit s nastavením při nějakém problému při vaření něčeho ne úplně běžného (ale to je těžké i u zaběhlých hobby značek)?
Panstvo tieto zvaracky sa predavaju pod nazvom rilon tu na Slovensku a v polsku lacnejsie pod nazvom magnum a sidlia v meste sanok-alebo tak podobne pri krosne -asi 100km od Svidnika a sam mam niekolko rilonov a bez poruchy a tiez sa chystam na tie trojfazove do polska ale neako este nezvysilo casu -tu je ich domovska stranka www.magnumpolska.pl
Joe66 napsal(a):
Panstvo tieto zvaracky sa predavaju pod nazvom rilon tu na Slovensku a v polsku lacnejsie pod nazvom magnum a sidlia v meste sanok-alebo tak podobne
pri krosne -asi 100km od Svidnika a sam mam niekolko rilonov a bez poruchy a tiez sa chystam na tie trojfazove do polska ale neako este nezvysilo casu -tu je ich domovska stranka www.magnumpolska.pl
dekuju moc za odkaz tohle jsem dost hledal a nemas jeste na tyhle svarecky znacky Weldman??? http://elektrospaw.webnode.cz/products/ … man-dph-0/ dekuji