SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
U Gammastaru je jištění dle vyjádření firmy 20A (volal jsem tam když jsem řešil co máme koupit), to je podle mne trochu nevýhoda, 16 jistič jsme občas vyrazili a několikrát i hlavní jistič. K PFC, dřív uváděli prodlužovačku do 200m, ale při 40m délky a průřezu 2,5mm už se zdálo že to je akorát, na centrálu 6,3kW to fungovalo.
rozhoduji se mezi těmito svářečkami, vůbec nevím kterou z nich si vybrat, nebo doporučí někdo jinou značku podobné kategorie?
díky
No, jestli chcete stejný za míň tak něco z Fachowiec a nebo Picomig 185 puls....zdravím
Co je Picomig 185 puls?
Mam doma 180 puls, to je nejakej nastupce?
Evita napsal(a):
No, jestli chcete stejný za míň tak něco z Fachowiec a nebo Picomig 185 puls....zdravím
díky, díval jsem se na cenu té Picomig 185 puls a je o dost dražší, než ty, které porovnávám já...
No, Picomig 185 puls je trochu vylepšená 180, větší krabka na větší cívky, zelenej displej, upravený kladky, něco v sovtweru, prospekty mi přivezou, no nebudem kupovat...jinak ceny se daj v Benešově dohodnout jak jistě víte...zdravím
Evita napsal(a):
No, Picomig 185 puls je trochu vylepšená 180, větší krabka na větší cívky, zelenej displej, upravený kladky, něco v sovtweru, prospekty mi přivezou, no nebudem kupovat...jinak ceny se daj v Benešově dohodnout jak jistě víte...zdravím
Evito, já když se podívám na tento odkaz, tak tato svářečka Picomig 185 puls stoí přes 2500 euro, to bych měl tedy v Benešově za méně jak 20 tisíc kč?
https://www.ewm-sales.com/Picomig-185-D … ntId=16386
Tak za dvacku asi nebude,ale nebude to ani tech internetovych 70tk.
Asi to chce zavolat a jednat osobne, ne?!
Antihero napsal(a):
Tak za dvacku asi nebude,ale nebude to ani tech internetovych 70tk.
Asi to chce zavolat a jednat osobne, ne?!
Mně se to taky zdá divný za dvacet tisíc, právě proto jsem reagoval na Evitu, která napsala příspěvek:
za 20 bude ten Fachowiec, tak to asi myslela
jees napsal(a):
za 20 bude ten Fachowiec, tak to asi myslela
vypadá to tak, ale to bych musel využívat opravdu často
Mně se jedná o srovnání těchto dvou svářeček
PEGAS 200 MIG MAN PFC nebo GAMASTAR 195D PFC
to asi moc lidí ve srovnatelných podmínkách neporovná. My třeba máme Gamastar, bez nějakého většího převážení byl po ca 15kg drátu a třeba 5-10kg elektrod už 2x v opravě, přičemž ta jedna se protáhla na asi 3týdny. Vaří to normálně, myslím že dokáže akceptovat svářečovu nedostatečnost (mojí). Vyvařoval/bodoval se s tím plech rezatý, že už byla vidět sem-tam dírka i (elektrodou) 12-14mm silné profily.
Pokud bych si měl vybrat jen z těchto dvou, šel bych do Pegase, nikde ale není psáno, že kdybychom teď měli Pegase, nebylo by to obráceně
Stránky: 1