SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování

Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !

Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování

#1 12-05-2015 10:48:12

mzv.michal
Člen

Prosím o radu s rozhodnutím o svářečce MIG/MAG

Zdravím prosím o radu rozhoduji se mezi dvěma  svářečkami a to (Svářecí invertor CO2 Technomig 215 Dual Synergic) a (http://www.svarecky-obchod.cz/akcni-set … htm#tabs-1)

S Esabem mám jen dobré zkušenosti ale Telwin neznám,ale zaujaly mě jeho vlastnosti,nic špatného jsem o něm nečetl a konkrétně o tomhle invertoru vůbec nic,Který z těchto by jste vybraly vy prosím?

Jde mi o invertor  jelikož jsem dost na cestách a nejlépe synergic do 25000kč. děkuji moc předem za odpovědi

#2 23-07-2015 23:35:19

Drakoush
Člen
Místo: Nitra (Slovensko)

Re: Prosím o radu s rozhodnutím o svářečce MIG/MAG

Já bych volil telwina, páč má europřípoj a při výměně hořáku není nutný rozdělávat celou mašinu.

Co se značek týče, obě značky mají vysoké postavení. Esab dělá v číně, telwin v itálii, ale rozdíl v kvalitě tam není. Čili vybírej svářečku podle parametrů, která ti více sedí.

Ja osoně vařím MMA s telwinem, vlastním ho už 6 let a nebyl dosud žádnej problém, co do spolehlivosti, to do charakteristiky. Italské svářečky jsou celkem přecizně zpracovány, v jedné nejmenované fabrice jsou STELy v nasazení už přes deset let a jejich servis byl vymezen pouze na výměnu hořáků, stykačů, větráků a pravidelné čištění vzduchem a občasná výměna chladíciho média. Jejich pracovní cyklus je 24 hodin deně, 7 dní v týdni po celej rok, vyjima svátky.

Servis zváracej techniky.

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla