SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování


Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !


Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování


#51 01-07-2015 05:48:14

Torrman
Člen
Registrovaný: 13-06-2015
Příspěvky: 7

Re: Problém s koutovým svarem

tak byl to hlavně jen takový zkušební svár, ta rýha myslím že je od odstraňování strusky, ale skutečně vypadá jako trhlina, pak se schválně ještě podívám, jestli ten kousek někde najdu smile

Offline

 

#52 01-07-2015 19:00:53

Seno1
Člen
Registrovaný: 01-07-2012
Příspěvky: 33

Re: Problém s koutovým svarem

Ládes napsal(a):

Jak píše Seno1 dotáhnout k hraně a kousek se vrátit.Položení není úplně ideální chtělo to položit víc na základnu než na stojnu.S prasklinou nevím,ale nejspíš tam je.Napadlo mě ještě odstraňování strusky břitem  proto ten vryp,ale čím víc to pozoruju a zkoumám  tím víc mi přijde že tam je.Ale proti tomu předchozímu je to značné zlepšení .

Inak ja ťaham kuťaky aj nad hlavou mierne 45 stupňovom uhle a pekne sa to tam vyloží do rovna . Aj ked zváram CO tak to vyťahujem trochu šikmo nie rovno, hlavne ked tam treba naraz dať príklad 8 zvar . Treba skúšať ,težko na cvičisku lehko na bojisku. A v žlabe po koreni je dobré točit elektrodu do strán , de to rychlejšie.

Inak tu v našej zemi je hlad po sváračoch. Ono mastit denne metre a večer byt  zohriaty ako z trúby neni  nic príjemnýho. Ono sem tam dačo zvarit to je ok, ale zvaračina je ťažká  drina . V lete byť navlečeny v koži ,zástera rukávniky kamaše a k tomu kopa blata , dážť, potom mráz zalieza za nechty , zvárač sa nepohybuje ale stojí skoro na mieste ked sú velké rúry a pod . Ale kto neskúsil nevie . Ono vždy sa nájdu ludkovia čodobrovolne  trpia . Žiadna slasť to  neni. Potom večer kopa piva a ráno dva tri poldecáky a de sa na toznova a tak dokola .To je potrubárčina v teréne. Ale keď je dobrá partia tak to de .


287 -141/111 all

Offline

 

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla

Powered by PunBB

SVARFORUM diskusní fórum o svářečkách, svářečích a svařování kovů i plastů.
Ze skupiny SVARWEB - portál vašeho svařování.   2005 Notice: Use of undefined constant Y - assumed 'Y' in /DISK2/WWW/svarforum.cz/www/forum/footer.php on line 139  -  2024


Doporučujeme:  Dětské montérky a maskáče