SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Nemáte prosím někdo návod k WU 251 výrobce Kovoplast,mám toto zařízení a nevím jak se s ním pracuje nemám mnoho zkušeností s těmito svářečky a proto sháním informace,nebo pokud bude mít někdo zájem vyměním za něco jednodušího.Děkuji.
mám ten návod, kde ho pošlem?
arno napsal(a):
mám ten návod, kde ho pošlem?
Zdravim,pokud ten návod půjde poslat meilem tak na admiska@tiscali.cz pokud poštou tak na Pavel Miška Vystrkov 21 Humpolec 39601.Děkuji mnohokrát,dříve jsem se na forum nedostal.
mišák,poslané
Martas kde to mám poslať na mars?
Pokud by to šlo, tak bych taky poprosil o zaslánání manuálu na adresu jedlickapetr<zavináč>email.cz . Našel jsem ji v inzerátu za 9000 a nevím, zda by za to stála a nemůžu najít o ní žádné info.
Předem moc děkuji.
Také bych poprosil kavka334zavseznamcz . děkuji
Dobrý den,
WU 251 to je historie, ale moderní na tehdejší dobu - výrobce Kovoplast Nitra. Trojkombinace, MMA, TIG, CO2 - tyristrově řízený zdroj.
Co dodat: lepší jej vyměnit za něco jednoduššího. Patrně CO2.
S pozdravem Zdeště
Zdravim majstri ak by sa vam dalo poslat ten navod na simeonklapal@gmail.com dakujem. Tig tam funguje cez elektrodove kable alebo bol nanu specialny horak?
Zdravím Vás, mohu také poprosit o zaslání návodu na obsluhu svářečky WU-251 na e-mail technik(zavináč)mkzjes.cz
Předem díky moc :-)
Byl zde návod na 161čku , dej sem foto čela svářečky , zda vypadá stejně . Uvidíme .
Jo zadej na uložto WU_161
Dobrý den, mohla bych poprosit také o zaslání návodu na wu-251? Na email: kokaislova@atlas.cz, Děkuji