SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Zdravím,
jestli někdo vlastníte, příp. jste měli možnost vařit s alfinem 161 MTM, jak se Vám to zamlouvá/lo?
Měl jsem možnost ji vyzkoušet, ale připadlo mi, jako by nefungoval potenciometr posuvu - stále stejná rychlost - nelze nastavit nějakou smysluplnou rychlost a tím i průvar... setkali jste se s tímto problémem?
S elektrodami to vaří jedna báseň
Nemám skúsenosť , ale v živote by som nekúpil UNI zváračku , ktorá dokáže všetko, ono to fungovať funguje, ale asi tak že každé na úkor niečoho, každý vie čo stojí poriadna zváračka , poriadna plazma či poriadny TIG a z číny sa sem vláči "čudo" za pár šupov ktoré vie všetko... Toto bude asi niečo podobné, bárs aj to je akože český výrobca
a nebude to jenom korekce? od kutraibra jsem vařil s tím malím co2 a stavilo se napětí a to si přiřadilo posuv. korekce byla jen na vyhlazení.
Ahoj ako si dopadol s tym posuvom? Mam tento isty invertor v praci a nefunguje mi ani nastavenie posuvu a ani regulacia prudu, pricom obe idu na maximum. Co som mohol to som odmeral, no keby som mal aspon schemu aby som sa mohol odpichnut no nic som neasiel. Dik
My jsme měli podobný problem na 2 letym Pegasu Migsyn 160.
Schéma vám firma neposkytne , pouze blokové.Nakonec tam soused co opravuje počítače vyměnil snad
jakousi diodu a teď vše šlape jako hodinky
Tak uz som to vyriesil aj ja a dokonca obe poruchy naraz. Kedze som nemal schemu tak som len bezhlavo meral co sa dalo a mal som tam takisto jednu vadnu diodu kvoli ktorej mi nefungovala regulacia prudu a jeden studak na kondiku ktory bol vedla svaba co riadil otacky motora, neviem ci to bolo nieco ako soft start alebo priamo kapacita pre vytvaranie pily ale funguje to
Zdravím pánové mám také tento problém svářečku jsem dostal a nejde regulace posuvu . Četl jsem tu že se musí vyměnit nějaká dioda ale moc tomu nerozumím nemá někdo fotku??? Díky snad někdo odpoví.