SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Ne ne, já myslel něco jiného. Na karosařinu vyhoví i některé levnější hobby svářečky. Ta druhá část otázky, DO 10 000,- kč.
ved to je jasne na plechy staci slaby stroj ale musi byt spolahlivy...neni nic "lepsie" ako ked sa v polke prace pos....
pavol.sk napsal(a):
je ejdno ci to je 1f alebo 3f stroj,zalezi od toho ako je navinute trafo,pokial je stroj vyrobeny na zvaranie kolajnic sotva s nim pojde dobre zvarat plecharinu na automobil
no vidite a mašina VLSP 315 umi jak kolejnice tak karosařinu..
su aj vynimky ale 315-ku som este u autoklampiara nevidel
pavol.sk napsal(a):
su aj vynimky ale 315-ku som este u autoklampiara nevidel
kdytsi dávno ještě v Parku Juldyfuldy byl vystaven obrovský SOVĚTSTSKÝ nákladní automobil , že by na to byla tato velká svářečka ?
berte to jako takovou malou polemiku bez urážky
Ty velké svářečky typu Wlsp 315 apod. se nepoužívají na karosařinu, protože jsou v podstatě nepřenosné, nebo spíše špatně přemístitelné. Karosáři většinou potřebují co nejmenší stroje, protože s nimi pořád trajdají kolem aut.
pawka napsal(a):
hodne pekna cena hlavne! at slouzi krasne,jak to zatim vypada
Počítám,že tento týden dorazí.S pánem byla super komunikace,vše vy mnělo klapnout.Až ji budu mít tak pošlu foto.
varok napsal(a):
Sice jste teď udělal to, že název tématu už nedává smyslu, ale jestli jak píšou ostatní je to kvalitní svářečka, tak ať slouží.
Je to pravda,ale té ceně prostě nešlo odolat...:-),ale myslím,že každý kdo řeší podobný problém jako já,si pod výstižným názvem diskuze najde to co potřebuje pro své rozhodnutí.Kdybych tu aukci nevyhrál tak by to asi stejně vyhrála ta,na kterou jsem zde nechával odkaz.
Však ano, nejdůležitější je, aby jste s ní byl spokojen a vyhovovala vám na vaši práci.
hlavne aby jsi si rekl varito to dobre udelkal sem dobre,ja to u svy rekl a zato sem rad:-)o tom to jé
flasku nakupte taky na aukru normalní plný hasičak.. někdy se da sehnat za par šušnu...
Editoval alll (04-04-2011 23:06:20)
je taky uzkej a vysokej,to mam rad! kvuli mistu kolem aut
Ládes napsal(a):
Možná by se něco našlo-poptám se.
Tak to by bylo super.
p.s.pěkné kudličky
pawka napsal(a):
je taky uzkej a vysokej,to mam rad! kvuli mistu kolem aut
A těžkej jak prase:-)Přes 50 kg,asi měď řekl bych...:-)
spul napsal(a):
Ládes napsal(a):
Tak to by bylo super.
p.s.pěkné kudličky
Díky.Tak kolega už hasičák udal,ale zkusím dohledat kontakt na člověka co mi tlakové lahve nabízel(mám to někde v mejlu,ale už je to delší dobu).
PS:těžkej?-Když to porovnám s tím co jsem tahal a tahám po dílně já tak je to "ultramuší"
Editoval Ládes (05-04-2011 19:05:06)
Ládes napsal(a):
spul napsal(a):
Ládes napsal(a):
Tak to by bylo super.
p.s.pěkné kudličkyDíky.Tak kolega už hasičák udal,ale zkusím dohledat kontakt na člověka co mi tlakové lahve nabízel(mám to někde v mejlu,ale už je to delší dobu).
PS:těžkej?-Když to porovnám s tím co jsem tahal a tahám po dílně já tak je to "ultramuší"
Těžkej myslím hlavně vzhledem k velikosti,kterou to má...Ale,raději těžkej než hliník....
omi 204 me taky vazi 42kg s peti kilovkou
pawka napsal(a):
omi 204 me taky vazi 42kg s peti kilovkou
Naštěstí to nemusíme kolem těch aut přenášet v rukách:-)Pán co ji od něho mám ji používal mimo jiné na svařování zábradlí v panelácích.Asi se mu občas hodně pronesla....