SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
To jsem právě musel koupit .
Uvidíme za měsíc .
https://www.aliexpress.com/item/1005010 … aecmd=true
ten kombik ![]()
![]()
To je jen na trubičkový drát, ne?
bobobo napsal(a):
To jsem právě musel koupit .
Uvidíme za měsíc .
https://www.aliexpress.com/item/1005010 … aecmd=true
ten kombik
Dostaneš nabídku, kterou jsi nemohl odmítnout? ![]()
Jasně , trubička .
No nemohl jsem odmítnout , jen je na alíku běžné , koupíš a dostaneš lepší nabídku
. Takže hned jsem dostal nabídku +400 , ale dva knofly , jak U , tak I . To jsem zase smutnější .........
Já jsem na alíkovi nikdy nenakupoval, tyhle praxe neznám. Ale myslel jsem to trochu jinak; styl don Corleone .... ![]()
bobobo: Záleží jestli to umí i synergii
Varoku čti pořádně než začneš psát.
Jole: Kde jsem co přečetl špatně?
varok napsal(a):
Jole: Kde jsem co přečetl špatně?
bobobo /ale dva knofly , jak U , tak I . To jsem zase smutnější ........./
Tím že je tam jeden knoflík je to sinergie.
A proč by měla? Co taková korekce napětí? Ale u takových hraček asi přepych, co? Už jsem viděl více mašin kde se kolečkem I nastavoval proud a kolečkem U tzv. korekce napětí. Nebo si někdo myslíte že u takové hračky za 1000,- kč bude synergie(kdyby tam byla) vyladěná na jedničku? ![]()
Editoval varok (Včera 22:55:28)
Krásná ukázka toho, kam EU dostali ekoteroristi a daně. Za peníz za který to Čína vyrobí, prodá a ještě doveze v EU by jste nevyrobili ani nalakovanou krabici v který to je umístěný.
Jak to bude fungovat nám jistě napíše hrdý majitel, zázrak to asi nebude, ale pracovat to nějak bude.
Potřebuju něco na pár bodů za rok na tenké plechy . Přídavného mají kousek , pokud to hned neprodám , tak začnu zjišťovat cenu .....
Od zítra je to zase za 1330,- a za týden doma z Polska ....... Měl jsem den počkat , ale mají psáno zaváděčka , tak jsem měl obavy . No dostali mne . ![]()
bobobo napsal(a):
Potřebuju něco na pár bodů za rok na tenké plechy . Přídavného mají kousek , pokud to hned neprodám , tak začnu zjišťovat cenu .....
Trubičkovej drát na tenký plechy není nic moc .... Na druhou stranu, bodovat se dá ledasčím .