SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Tak mi dnes přišel Berlan BWIG 180 s HF zapalováním (je tu o něm pár témat), ale bohužel spínač na hořáku hned po rozbalení jednak vypadal divně (byla z něj vysunutá ta zajištovací kulatinka) ale hlavně bohužel občas cvakne a občas ne... asi ten mikrospínač je nějaký vadný.. prostě občas nesepne (z 10 ti zmáčkutí tak 3x necvakne)... na hořádu je napsáno WP-26 koukal jsem na Aliexpress a našel jsem, že se prodává mikrospínač přímo pro to, ale než to přijde z číny. to jsou tak 3-4 týdny... teď možná i déle.. Nevíte někdo o něčem co by šlo použít, nebo nějaký český e-shop kde by to měli?
Zkusím ještě napsat prodejci jak se k tomu postaví... Svářečka je údajně úplně nová se smluvní zárukou 1 rok..
A není jen nějak ten mikrospínač vypadnutý z nějakého úchytu v rukojeti? Nezkoušel jste to otevřít?
To nevím, zatím jsem to nezkoušel rozdělat, ale možné to je...bylo by to i asi nejlepší, že by to stačilo jen nějak zadělat. Pro jistotu jsem stejně objednal nový z číny (stojí asi 30 Kč tak by byl alespoň do rezervy) ale než to dojde tak bych to potřeboval nějak vyřešit.. Zítra zkusím rozdělat a uvidím... normálně bych si myslel, že je jen zanesený bordelem, ale tím že je hořák nový tak nevím no...
V podstatě ti tam stací dát jakykoli spínac velikostně +- stejny a pridelat zdrhovackou.
Tak nakonec jsem to rozdělal, spínač trochu posunul do drážky kde by měl být, zadělal zdrhovačkou a už funguje... Nejspíš byl ten mikrospínač trochu posunutý víc dolu a ta páčka na něj nedosahovala... Ale je pravda, že co jsem koukal tak je to jenom obyčejný mikrospínač, který se asi dá čímkoli kdyžtak nahradit... Spíš bych se bál o tu páčku, že ji někdy neopatrnou manipulací zlomím
ale proto jsem radši objednal ten nový vypínač z číny takže snad v pohodě..
zdravim vas dostal se me tez do ruk svařečka Berlan BWIG 180 kde tez nejde hořak .. je mozne ze je zavada v tom spinači nebo jinde ... jake nejč bejvaj zavady techle svaýeček dekuji
Buď špatný mikrospínač nebo přerušený káblík, popř. vypadnutý konektor, jestli tam jsou.
zdravim tak jsem vse prošel a mikrospinač ok kablik taky ok až po svařečku konektor vypadnuty neni jen na desce kde jsou medene civky spaleny rezistor je nejaka firma ci nekdo kdo to opravuje dekuji
Máš napsat odkud jsi , třeba se najde někdo v okolí ...
Stránky: 1