SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařování

Chcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat !

Navštivte také:      SVAR INFO
Reklama na SVARFORUM

Nejste přihlášen(a)

SVARINFO - magazín o praktickém svařování

#1 25-07-2025 21:02:40

vlakon
Člen

SZCO (OSVC) a potvrdzovanie certifikatov po 1/2 roku

Ako riesite potvrdzovanie certifikatov kazdeho 1/2 roka?

- jeden tvrdi, ze si to zivnostnik moze opeciatkovat sam........co uz je podla mna hardcore
- druhy, ze firma v ktorej zvaram.................zvaram ako SZCO v nemeckej firme, ta sa k tomu nehlasi, na drzovku chce, aby som jej dodal opeciatkovane certifikaty kazdeho 1/2 roka...............aj ked zamestnancom to peciatkuje bez problemov
- treti, ze si mam zajst do zvaracskej skoly, kde mi to "za uplatu" opeciatkuju.................parada, takze tak, ako kupujeme certifikaty si budeme kupovat aj ich opeciatkovanie

kto je za tento bordel zodpovedny? kto toto vobec vymyslel?

udajne by ta peciatka mala potvrdzovat, ze pravidelne zvaram v rozsahu certifikatu.........................................co zjavne nekorensponduje s tym, ze firma v ktorej dlhodobo zvaram v rozsahu certifikatov mi to odmieta potvrdit........ a sme zase na zaciatku.............mozem si to teda opeciatkovat sam, kedze zvaram v rozsahu certifikatu? cim to dolozim? ze im fakturujem zvaracske prace?

😂😂😂😂😂😂😂😂😂

Editoval vlakon (25-07-2025 21:07:21)

Zápatí

O SvarFóru + Pravidla