SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR BAZAR SVAR INZERT SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
co je? klesá ti sledovanost či co?
neklesa, jen jsem to tu zapomnel hazet
a je v těch tvých videích něco pozoruhodného, důležitého nebo poučného pro jiné uživatele?
Ze začátku, když jsi to sem začal dávat, jsem tam viděl jen nezajímavé kraviny coby vyplnění času mezi reklamami.
Takže tam nechodím.
bourač napsal(a):
a je v těch tvých videích něco pozoruhodného, důležitého nebo poučného pro jiné uživatele?
......
Jo, jak říkával Grossman: člověka to potěší, když slyší o cizím neštěstí ....
Ten zapomenutej kroužek v převodovce, to je nic, to se stát může. Ale jsou tam jiný "fajnovosti"
bourac: no spousta lidi pise ze je tam dost pousnych veci, i kdyz vsichni vi, ze jsem amater (puvodne programator JAVA), coz me velice tesi! Myslim si, ze hlavni moji vyhodou je, ze me bastleni bavi, jakakoliv kreativni prace a nebojim se tomu obetovat spoustu casu. to je podle me dost vzacne. samozrejme s tim ze to jeste pak zverejnim... nenutim nikoho, ani tebe.
klimbik napsal(a):
me bastleni bavi, jakakoliv kreativni prace a nebojim se tomu obetovat spoustu casu.
podepisuju! Toto mám uplně stejně
ale vyplňování prostoru mezi reklamami nepovažuju za kreativní práci
no někdy se mrknu - třeba už jsi se polepšil
bourac: nevim v cem jsem se mel polepsit, podle me to delam porad stejne poctive reklamy musi byt, jinak by me to neuzivilo a nedelam uz nic jineho!!! takze fulltime youtuber!
klimbik: poučné je to v každém případě; "Pionýr slepých uliček Jára Cimrman. Tudy ne, přátelé ..."
Editoval pafik1605 (20-02-2021 09:42:38)
Polepsit by si sa mohol, napr ze tma nebudu tie reklami.