SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR BAZAR SVAR INZERT SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Nevím čemu se divíte. Špatně přeloženo a navíc to popisuje dement, který tomu vůbec nerozumí. Stejně jako ten ing. co u nás v práci kreslí výkresy a ho...o tomu rozumí a kreslí tam nesmysly. To samé bývá i u kompresorů, svářeček MIG/MAG a spoustu dalšího zboží. Někde jsem četl u COčka: svařování elektrickým obloukem pomocí běžícího drátu. A takových nesmyslů je spoustu.
O překladači mocný přelož mi návod ja anglicky neumím a pak je z toho takový paskvil jako běžící drát a podobný nesmysl co občas čteš v p.r.c. Návodech Holt český kšeftař a dotažený za 1/3 z číny pak na bazoši nový Taková je většina invertorů Doporučuji obloukem vyhnout
Pokud mermomocí chci koupím zde https://www.banggood.com/Minleaf-ZX7-20 … F9xbp7kz2P
Njn, zapomněli tam přiložit převodní tabulku a do návodu napsat, že uvedený teoretický proud na štítku je nutné vydělit dvěma, abychom získali skutečný. (viz Powermat)
Já mám ale obavy, že se musí dělit 3.