SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Dobry den, mam moznost kupit pouzitu mašinu Fronius Trans Synergic 330. Chcem sa spytat na plusy a minusy, pripadne aka je realna cena plne funkčnej mašiny? V odkaze realna fotka predavaneho stroja. Za odpoved Vdaka vopred.
https://imgur.com/a/qZdcHRL
Nikto nema tento stroj? Ako je to so servisom, pripadne nahradnymi dielmi? Vie to este niekto v pripade poruchy opravit? Vdaka
Možná by bylo mnohem jedodušší zavolat do nejbližšího servisu Fronius a zeptat se přímo tam. Přecejen to je profi stroj a bylo by škoda si na něm naběhnout.
To uz som spravil, povedali ze nahradne diely už nedržia. Vyrobit ich vedia, avšak za velmi vysokú cenu. Preto som sa obratil na toto forum
Do tejto zvaracky Ti neodporucam moc investovat. Nahr. diely sa nevyrabaju az dobrych par rokov, len na zakazku, a su velmi drahe. Ked Ti skape vykonovy cast, za to mas polovicu novej masiny. Chapem, ze je to lakave, pretoze pokial je to funkcne, je to stale velmi dobry stroj,ale radsej nasetri a kup si o generaciu novsieho Froniusa.
A iný ako autorizovaný servis to nedokaze opravit? Mozno sa pytam blbosti, ale som zaciatocnik
Servisní opravy jsou většinou za cenu která se nevyplatí už když je to 5 let starý.Potřebujou prodávat nové modely.
Takže to někdo normální musí spravit a se servisem moc nepočítat.
Hmm, no pokud si ji kupujete s možností odzkoušení tak nevidím důvod shánění servisu, je to profi a dle fota dostatečně zatížená tak voco gou. V dílně na stacionárku ještě zmákne práce.....