SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
nazdar
mam moznost kupit drahu zvaracku TPS 320i Compact Pulse.
este je v zaruku.
je niekto stastny kto je majitelom tohto rakuskeho skvostu?
ma priplatkovu funkciu proces WP PMC - Puls Multi Control.
jedine co ma na nej odraza ze ked nahodou skape elektornika tak oprava bude veeeeelmi draha.
videl som videa krasne zvara.
dik za kometar
Pokud "skape elektronika" ještě v záruce zas tak drahé to nebude.Jinak Froniky jsou celkem držáky.Sám mám 2 starší Froniusky a nemůžu si vůbec stěžovat.Všechno funguje jak má i v prašném provozu kovárny.(občas vyfoukám kompresorem,doleju chladící médium hořáků,překontroluju dotažení silových spojů a to je tak vše)
ahoj no do garáže to zrovna není za kolik se ti to nabízí? Já bych to na dílně asi nezapl má to jištění 35 ampéru. Já mám MW 2200 a nějak jsem o poruchovosti nijak neuvažoval. No fronik to prostě umí udělat.
cena je 5000e s dph...povodna cena 7300e
pouzivana od 10/2016 z yotube som videl dokonale zvary hlinika s cim je najvacsi problem.
ja len ci sa tu niekto nenajde a bude pisat negativa.
stary fonius (stara skola) nemus byt zase novy.
rozmyslal som este nad modelom alfain aXe 320 PULSE SMART GAS AL je to novinka a neviem sa dopatrat k realnym videam zvarania.
fronius je zase vyrabany od 2013. technicke nedosky by mali byt uz vyladene. cez usb je uz asi 20ta aktualizacia FW.
tak stale vylepsuju tu zvaracku co je velke plus.
Editoval casul (18-07-2017 21:05:03)
Víš tu mašinku využije jen opravdový svářeč a s nějakým Alfínem bych ji rozhodně nesrovnával. Ty mašínky jsou od sebe o jednu generaci
Jak píše kolega Pat....přesně..na domácí svařování luxus. Je to stroj do výroby a jeho pořizovací cena dosti vysoká. v záruce bych se toho nebál a náhradní díly jsou opravdu ranec peněz,ale při každodenním využití se peníze na případnou opravu vydělají. Já sám si v posledních dvou letech koupil již používané Fronius svářečky. Jednu TPS 2700 ALU spec. s přímo vestavbou pro hliník a 7 m hořákem Pusch Pull. A druhou TPS 4000. Nadmíru spokojenost co se týká provozu. Jinak jen podle potřeby cca jednou za měsíc oddekluji a vyfoukám vzduchem.
Nicoho sa neboj, masina je to dobra aj do garaze, len nesmies pri nej brusit karboskou. Obcas ju treba vyfukat stlacenym vzduchom, a nie je problem. Dosky su hrubo lakovane. ked si k tomu dokupis nejaky vhodny program, urcite nebudes musiet vela brusit karboskou, pretoze to zvaranie, /trebars LSC/ je takmer bez rozstreku, takze nie je co brusit. A moznost zvarat paradne hlinik , nerez, ze teba spravi bezkonkurecneho majstra v okoli
Ono je možná dobré, pro takovou těsnou malou dílnu, nějak spíchnout nebo dát udělat futrál třeba z něčeho jako je vozová plachta. Nebo jiného odolného jiskrám.
Ukončí se svařování, svářečka se vypne, nechá se 10 minut třeba na vypití kafe, než svářečka vychladne, zakryje se potom futrálem a může se hned vedle brousit. A prach se dovnitř nedostane.
Stránky: 1