SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Zdar, najde se někdo kdo udělá Tuning einhell btw 190? Výměna bovdenu, posuv drátu (nová elektronika i napajeni) kondenzátory atd... Aby to alespoň trochu fungovalo. Cenu akceptuji, nemám na to. Čas jsem ze SČ přivezu, odvezu.
Editoval obkladani (15-01-2017 12:14:56)
Prodej a kup si invertor
obkladani napsal(a):
Zdar, najde se někdo kdo udělá Tuning einhell btw 190? Výměna bovdenu, posuv drátu (nová elektronika i napajeni) kondenzátory atd... Aby to alespoň trochu fungovalo. Cenu akceptuji, nemám na to. Čas
jsem ze SČ přivezu, odvezu.
To radsej predaj , ako investovat polovicu za OMI 165 na bazosi ...
.To radsej predaj , ako investovat polovicu za OMI 165 na bazosi ...
Možná je problém v tom, že ty OMI 165 jsou na bazoši a podobných inzercích hodně málo.
obkladani napsal(a):
Zdar, najde se někdo kdo udělá Tuning einhell btw 190? Výměna bovdenu, posuv drátu (nová elektronika i napajeni) kondenzátory atd... Aby to alespoň trochu fungovalo. Cenu akceptuji, nemám na to. Čas
jsem ze SČ přivezu, odvezu.
Co z toho máte? Tahle svářečka už dnes stojí okolo 7000,- kč nová. Když ji chcete předělat, tak dáte jen za díly řekněme 3000,- kč jestli chcete jen to co jste psal. Tedy nový bovden, deska s elektronikou a pomocné trafko na napájení. A pořád to bude takové nemasné neslané.
Dobrý den, dovoluji si zrecyklovat vlákno. Najde se někdo v Královéhradeckém kraji, kdo by mi provedl "tuning" Einhell BT-GW-190D? Zejména napájení/ovládání podávání drátu. Díky.
DO > To je provokace,že jo ?
Jedna OMI 165 je v bazaru:http://www.gamasvar.cz/10500-bazar-svar … -bazar-)-/
Editoval Sender (18-05-2017 21:27:49)
Já jsem to dělal několikrát, ale cena opravy se pak přibližuje ceně pořízení Ono když tam dáte, elmag. ventil, ventilátor, eurokoncovku, nový hořák, někdy i lepší mechaniku posuvu + práce, tak se cena hodně vyšplhá.
Stránky: 1