SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Pokial má niekto skúsenosti s touto značkou sem s nimi a prosím vaše názory na túto mašinku.http://www.omc.cz/gamastar-2550ls-synergie-invertorovy-multifunkcni-svareci-stroj
To je ako rozkaz pán Miloš ... Mašinu u predajcu neviete vyškúšať , a firmy to nemajú ako novinku ...
Toto je ten problém nikto nie je schopný mašinu poskytnút na odskúšanie.
Svařovat to bude, určitě líp než Lidl za 100e
Ta jejich synergie je to kněčemu ? Pořád nemají nikoho kdo by udělal grafickej LCD nebo něco hezčího ?
Juggernault:
A k čemu je na svářečce dobrý grafický displej? Na nastavení napětí a posuvu bohatě stačí dva "led" displeje... Případně jeden...
Jinak co se týká svářečky, vypadá slušně. Nicméně není napsáno k čemu má být hlavně určena, tak další diskuze je myslím zbytečná...
Editoval Rellik (03-05-2017 18:59:02)
Tak nastavit napětí a posuv na to vlastně ani žádnej ukazatel člověk nepotřebuje.
Když už to ma bejt chytrý ze synergií tak už i nějaká ta pamět na nastavení. Nebo tak 5 pamětí s přepínáním na hořáku to je komfortnějíší než synergie.
Kemppi Pro nejjednodušší panel má paměti na nastavení a žádná synergie.
Hezké to má starší EWM s LCD jenže tam jde nastavit asi milion věcí a todle mi příjde jako divná kopie.
Cloos MC3 2řádkovej +ostatní .... taky pěkně přehledné .rychlé.
Merkle dot matrix grafickej .... tak moc rychlé to není ale přehledné ano .
Starší Migatronik a Merkle LED displeje taky stačí ale pořád to obojí vypadá lépe a přehledněji .
Je fakt že každá stojí nová 10x tolik než tuta .
Panel ARISTO U8 má pamětí asi 250-to už chce sešit. 10je s rychlým přístupem.
No, Gamastar 2550 Syn mi fungovala bez problémů, tak 8 - 12 hod. Nyní nefunguje manuální režim a nesvítí displaye. Za 25.k dobrej šunt.
Hugozhor - záruční servis mají solidní, určitě to dají dohromady. I když to, samozřejmě, člověka moc neuklidní. Poslední dobou pozoruju, že spousta i značkových výrobků hned zpočátku odejde aniž by se mohla nějak poškodit.
U nás např. pásovka od Hanácké se nám nová ani nerozjela =celou (nelze jen vadný díl) odvézt do krámu a reklamovat. Po nějakém občasném používání shořel motor =celou odvézt do krámu a reklamovat. Po dalším ještě občasnějším používání se uvolnila matice šponování pásu, protáčí se, nejde došponovat =dáme si to sami nějak dohromady a příště z Hané koupíme jenom brambory
Záruční servis je dobrá služba, ale s čím dělat? Co koupit kvalitního? Teda, jakou značku?
Aj pozarucny servis maju trva to tak 7-10dni vacsinu casu trva preprava zo zbernych miest.
Spíš je otázka kolik se člověku vyplatí dát navíc za předpokládanou spolehlivost a co případně dostane k tomu v té vyšší ceně k dobru. Když se tím budu pravidelně živit, dám radši víc, protože prostoje a cesty do a ze servisu mě stojí peníze, když to mám na doma, můžu většinou s prací počkat a cenový rozdíl dát do něčeho dalšího, třeba té pily nebo káry na 6m jekly
Z mé zkušenosti vím, že v...é firmy chtějí ušetřit, tak kupují nářadí pro hobby, né profi řadu. Potom se nejde divit, že nářadí nebo stroj vydrží týden a je po něm.
ušetřit chce každý, ne jen některé firmy, pro spoustu lidí je to třeba pobídka stát se kutilem, zahrádkářem, sadařem atd, těžko to někomu vyčítat. Spíš je třeba snažit se kupovat s dostatkem zdravého rozumu, ale někdy i tak člověk narazí
Proč hned chtít ušetřit. Někdo prostě není ochoten zbytečně utrácet. Osobně, chtěl jsem český nebo moravský či slezský výrobek a Omicron je asi jediná značka skoro české výroby. A cca 25.000,- není málo peněz pro mnohé z vás. Za ty peníze bych předpokládal, že bude fungovat déle než těch cca 12 hod vaření.
Omicron už nikdy.
asi si natrafil na daky spatny kus,25 litrov neni maly peniaz to urcite nie...ale na druhu stranu pri zvarackach to neni az tak zavratna cena,skor taka startovacia kde sa zacina s dacim kvalitnym
Hugozhor: To jsem odpovídal někomu jinému. Ale taky si myslím, že to není o tom, která firma je čistě česká a dělá největší šmejdy. Prostě každá firma udělá nějaký nepovedený kousek, aniž by si to uvědomovala. Třeba vyrobí 10 kusů, z toho bude 1 šmejd. Když si to potom vynásobíte a budete počítat počet vyrobených kusů např. 100, tak už může být šmejdů 10 a zrovna jeden z nich jste mohl koupit. Vím že 25 000,- kč není málo, ale horší by bylo, kdyby vám to nechtěli vyreklamovat v záruce. Tady už spoustu lidí psalo, že mají kvalitní a rychlý servis, tak zkuste reklamovat. Může to být jen nějaká prkotina, špatná šňůra, nějaká součástka.