SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den potreboval by som radu mám zváračku Migatronic dynamig 335 funguje v pohode a teraz som mal moznost kúpiť Lorch M-PRO 300 zváračku jeden z nih musím predat ale ktorý? poradte kdo má skúsenosti dakujem
Také jsem jednoznačně pro Lorch. Je to stopro vyrobeno v německu a docela nezmar.
Editoval jole (25-01-2017 17:53:13)
Lorcha nechat. Mel sem moznost ho vyzkouset a super . kousek odeme maji jen lorchy a ze jim davaj zabrat jako ze vic nez dost . a vse v poradkuporad slapou super
I kdyš ti dáni taky nejsou špatní.
Vždycky jsem Migatroniku fandil až do doby, než jsem "zavinil" nasazení jednoho do třísměnného provozu za robota. Po pár měsících první porucha, pak rychle za sebou další. I když díky smlouvě vždy následovala oprava do 24 hod. tak určitá rozmrzelost od vedení daného výrobního projektu byla hlasitě dávána najevo. Následoval návrat k tradiční značce a zákaz dalších "podobných" experimentů. Přestože je Migatronic dobrá značka, dal bych přednost Lorchu.
Dekuji vsem asi necham toho Lorcha je vtom vsetko vymenené za nové mám od jedného co unás opravuje zváracky.