SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Dobrý den, chtěl bych se zeptat. Ve firmě, kde pracuji se inovoval "svařovací park" a naskytla se mi možnost odkoupit tento přístroj za relativně příznivou cenu. Může mi někdo prosím napsat jak se zhruba cenově tyto svářečky pohybují? Myslím cenu za použitý stroj... Případně nějaké zkušenosti s tímto typem. Děkuji
Editoval Dan-zx12r (06-01-2017 08:01:18)
Dobrá koupě by byla kolem 20 tis. Jinak s přehledem 40 a víc, podle toho jestli je to s hořákem a v jakým je to stavu.
Dost záleží kolik má "navařeno" a v jaké je celkové kondici,v jakém prostředí pracoval.Může být ve stavu že i za 65-70 by stál "za hřích",ale taky může být za 20 a dalších 40 do ní budete muset záhy nacpat.Kdy se na ní dělala servisní prohlídka?
Kolik hodin má navařeno nevím. Pracovalo se s ní výhradně ve vytápěné hale. Poslední prohlídka byla květen 2016. A z práce ji můžu odkoupit za 100 eur
Tak to rýchlo kúp všetky čo sú na predaj
ak by bola možnosť tak ja ju beriem za 200...
Prosím já bych si také jednu za 200vzal,tedy podle stavu. Mi máme na dílně tu co byla na bazaroši za nějakých 90tisíc.Načelník ji vzal .Byla s hořákem vJOB s vozíkem a chladítkem. Mašinka je ale v hodně použitém stavu. Já bych raději bez chladítka s obyč hořákem ale v zachovalejším stavu. To by byla výhra, ale hodně pokukuji po nové. Ted jsem si koupil novou Fonik MW 2200comfotd a nijak nelituji, snad mám do důchodu na dílně čim Tigovat. A ještě se mi líbí Migatronic Omega 300 pulz ale nevím či na dílničce pulz užiji možná bude stačit sinergie dělám hlavně brány a ploty.Ted mám ještě starou odbočku Migatronic KDX250 a tak pořád vaří hezky.Ale do te 2700 bych se rád nechal zlomit.
Jo dodatek tem jsem na brigádě přez zimu málo práce jinak OSVČ
To bych vzhledem k ceně nové neváhal ani okamžik.Kdyby se jich sešlo víc na prodej vzal bych ji klidně i za 300éček.
No já bych neváhal ani za 1000 eček
začal bych se trochu škubat nad 60 tisíc KČ
Ládes napsal(a):
To bych vzhledem k ceně nové neváhal ani okamžik.Kdyby se jich sešlo víc na prodej vzal bych ji klidně i za 300éček.
ale chlapi kua, nechcete radsej pičomiga?
inak, za tu cenu by som zobral aj ja jednu
Editoval rcp (07-01-2017 13:16:57)
ale chlapi kua, nechcete radsej pičomiga? big_smile big_smile big_smile big_smile
inak, za tu cenu by som zobral aj ja jednu
Editoval rcp (Dnes 13:16:57)
a to je co stroj ten pičomig,to zase bude hen ten Alfín co
Pat načo sú ti tie najlepšie stroje keď nemáš robotu?
Na plechařinu a montáže by asi byl lepší,to možná jo(zkoušel jsem před nedávnem PICO 162 a super,takže EWM mi vrásky nedělá).Otázka kdo by ho odprodal (za ty love)
U nás obměňují staré froniusy TPS 2700 za nové Lorchy, tak proto to odpodavaji za tuhle symbolickou cenu, jinak jsou s chlazením, vozíkem a vodouchlazenými hořáky. Dodnes všechny stroje byli v provozu na sváření hliníku. A svářelo se s nimi výborně. Snad budou stejně dobře svářet i železo. Jinak děkuji za vaše názory
Robi GČlenMísto: Velký KýrRegistrovaný: 15-09-2014Příspěvky: 505E-mail Web
Re: Fronius Transpulssynergic 2700
Pat načo sú ti tie najlepšie stroje keď nemáš robotu?
No víš mám velkou dílnu a tak trochu peněz, že si to mohu dovolit, práce mám sezoni tolik že přes zimu se bavím vším možným a také budu připravený na zakázku(to není ale nějaká brána či plot) mám na mysl třeba dodávky přípravku do jednoho podniku tady. Je to ale boj ,ale to znáš. Přinejhorším dopadnu tak že zase budu mastit brány a ploty semo tamo zábradlí či schody. Možná příjde i nějaký nápad, co víš ?Já vím jen to že je třeba být vybavený a připraven.
Tak veru treba byt pripraveny Za taku cenu ich zobedr vsetky a 2kusy si nechas a zvysne predas s neakou marzou a tie 2kusy budes mat potom zadarmo + vela ludom urobis radost