SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
|
Nejste přihlášen(a)
Nemáte prosím někdo návod k WU 251 výrobce Kovoplast,mám toto zařízení a nevím jak se s ním pracuje nemám mnoho zkušeností s těmito svářečky a proto sháním informace,nebo pokud bude mít někdo zájem vyměním za něco jednodušího.Děkuji.
mám ten návod, kde ho pošlem?
arno napsal(a):
mám ten návod, kde ho pošlem?
Zdravim,pokud ten návod půjde poslat meilem tak na admiska@tiscali.cz pokud poštou tak na Pavel Miška Vystrkov 21 Humpolec 39601.Děkuji mnohokrát,dříve jsem se na forum nedostal.
mišák,poslané
Martas kde to mám poslať na mars?![]()
Pokud by to šlo, tak bych taky poprosil o zaslánání manuálu na adresu jedlickapetr<zavináč>email.cz . Našel jsem ji v inzerátu za 9000 a nevím, zda by za to stála a nemůžu najít o ní žádné info.
Předem moc děkuji.
Také bych poprosil kavka334zavseznamcz . děkuji ![]()
Dobrý den,
WU 251 to je historie, ale moderní na tehdejší dobu - výrobce Kovoplast Nitra. Trojkombinace, MMA, TIG, CO2 - tyristrově řízený zdroj.
Co dodat: lepší jej vyměnit za něco jednoduššího. Patrně CO2.
S pozdravem Zdeště
Zdravim majstri ak by sa vam dalo poslat ten navod na simeonklapal@gmail.com dakujem. Tig tam funguje cez elektrodove kable alebo bol nanu specialny horak?
Zdravím Vás, mohu také poprosit o zaslání návodu na obsluhu svářečky WU-251 na e-mail technik(zavináč)mkzjes.cz
Předem díky moc :-)
Byl zde návod na 161čku , dej sem foto čela svářečky , zda vypadá stejně . Uvidíme .
Jo zadej na uložto WU_161
Dobrý den, mohla bych poprosit také o zaslání návodu na wu-251? Na email: kokaislova@atlas.cz, Děkuji