SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Ahoj, sváříme touto svářečkou,je to výborný stroj v pulzu chrochtá a když se použije polohovadlo, tak svár jak od robota. Většinou v ní máme drát 1,2mm ESAB Autrod 12,50 + plyn Inoxline C2 M12 (15litrů/hod).
upload image free
Dnes jsme chtěli vypálit zbytkové zásoby, použili jsme drát 1,6 Autrod 12,56 a plyn sem přidal na 16,5l/h. a v pulzu sem neměl šanci udělat kloudný svár. v klasice to skoro šlo,ale šumělo to jak když teče voda. Poloha PB 220A 29V zbytek si upravý soft. Pak sem přepnul režim na manual. Dal jsem 30V a posuv 6metru/min a to skoro slo. ale svar divnej. material mel 40mm k prumeru 150mm. tuto fotku sváru nemám ted.
Ahoj no mašinka je to opravdu špičková .Mi jsme mněli rozvod plynu na dvě mašiny dohromady a byl to problém. Já bych dal plyn na 10 max na 12l/h. Sám jsem nechápal jak je duležitý průtok plynu
při 1,2mm dratu je to 12 a 1,6 16 ne? ono stejně to má spořič plynu. bylo tam 13 a muzes pridat procenta,soft si sam pridava jak to pozna nevim. v masine sem mel nastaveny 16. přetlumočim. na bombě das maximum treba 18 -20 v masine si nastaviš co potrebuješ,podle dratu a podminek. a pak tam je jeste spořící program. ten program muzes zapinat vypinat,žadná změna.
http://www.migatronic.com/cz/downloads/products
http://www.migatronic.info/login/welcom … a%20galaxy
někdy se mi zdá, že zavolaš co budeš dělat,řekneš rozmery materialu a třídu a oni ti z hut.materialu přivezou, co je na skladě a jestli je to ocel x nebo ocel y je nezajimá,stejně to nepoznáš a rozměry máš. kde koupíš prstenec D=400 d=150 s=400. takový bago musis schánět dlouho
Editoval pawka (25-04-2017 20:05:28)
tak dnes to už zas šlo. dal sem bowden jak do svisly,tak do vodorovny roviny,aby drat v bowdenu nezavahal. a kostru sem dal lepe. a slo to jak za mlada. ale ten drat je fakt naprd,říkám mu tyč
jakou požívate rukavici, ktera neshoří?
musíš dělat jen malý sváry, pak rukavice nepotřebuješ
aby ti to šlo líp pak bourat vid :-P