SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Ahojte chcem sa opytat ci mate niekto skusenosti s touto zvarackou http://www.powermat.com.pl/pl/migomat-i … uktor.html zvazujem kupu a chcem sa poradit. Resp. Poradte nieco solidne. Dakujem za odpovede..
Editoval Ceplecicky (13-07-2014 15:08:55)
neviem ako to myslis , ale je poliak a lacnejsi ako tuzemsky stroj , a reklamacia opravov neviem ... ma to slusne parametre , len istic doma na 3.2mm elektrody co povie ? 16Amper B - C ... alebo sa mi ozvy na mail .
Hmm, a přes 30% marže obchodníka, s kabelama a ventilem, a to se tu furt propagujou laciné profi zázraky vod Třebíče, kdoví jestli to nemá stejný střívka, ale ten podavač vypadá dost masívně a parametry taky slušný za ty lováky....no čumím, halt to asi není echt český co?No chce to pár měsíců tejrat, s tímhle jsem se nesetkala, zdá se to podobné Jasicu...
az na ten prední panel je to jak ta Gude Gis200 už jsem to viděl prodávat i pod jinou barvou v Německu .