SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
Stránky: 1
Dobrý den,
Mám se svářením velmi malé zkušenosti. Mám nabídku na svářečku PP 350.11 BEZ , za velmi slušné peníze.
Jaký je váš názor na toto céočko ? děkuji za rady Rexvelo
Dobrý den, k PP 350,
pro Vaši informaci se můžete podívat sem: http://www.svarecky.com/o-svareckach-co … 50--pp350/
S pozdravem Zdeště
Děkuji za info. Nevíte jestli tímto CO2 půjdou svařovat i slabší plechy. Karosářské díly. Děkuji za odpověď.
urcite skoro každy stroj to svede, i takova krava WLSP 315 dokaže svařit karosařinu..
alll napsal(a):
urcite skoro každy stroj to svede, i takova krava WLSP 315 dokaže svařit karosařinu..
/// potvrzuji ///
Děkuji za odpovědi. Rexvelo
Vie mi niekto poradiť, k čomu slúžia jednotlivé ovládače na PP 350-ke?
Mám ju doma a chcem sa s ňou naučiť pracovať, ibaže žiadny manuál k tomu nie je a vo zváraní som začiatočník.
Prectete si co je psano vyse podivejte se na ten odkaz.
jojosebo napsal(a):
Vie mi niekto poradiť, k čomu slúžia jednotlivé ovládače na PP 350-ke?
Mám ju doma a chcem sa s ňou naučiť pracovať, ibaže žiadny manuál k tomu nie je a vo zváraní som začiatočník.
To som samozrejme urobil, ale nikde nie je vysvetlené, čo znamená viacpolohový vypínač označený troma hrubými vodorovnými čiarami, čo viacpolohový vypínač označený štyrmi tenšími vodorovnými čiarami.... Môžem nad tým dumať, ale ak s tým strojom niekto odtiaľto robil (napr. zdeště), bolo by to rýchlejšie.
Zdravím , nemá někdo pomocné trafo . Známý dal na telefon servisáka a tak dlouho tam rval pojistky , až nemá primár .... Inu , bude to mít o to dražší . Nyní to poveze do servisu , ne aby zavolal předtím ....
Stránky: 1