SVARFORUM.cz - forum o svářečkách a svařováníChcete-li přispívat do fóra, musíte se zaregistrovat ! Navštivte také: SVAR INFO |
![]() |
Nejste přihlášen(a)
zdravím mám problém se svařečkou ..... ukostřím materiál a když prilozim hubici k svarovanemu materialu zacně se drát sám tavit bez zmačknutí mikrospinače na pystoli
Najprv napíš čo je to za zváračku? Niektoré tie zázraky na dutý drôt majú drôt furt pod napätím hned ako zapnes stroj.
mám klasiku na bombu značka je Einhell BT-GW 190 D
tak to je jasná zalepený stykač a nebo připálený Je pořád seplý
Tak není zrovna maléj aspoň já ho mám na přístupném místě jak svařuješ tak to v mašině tak klepe .Tedy aspoň v mojí a to je ten stykač a když se tam nalepí prach pružina to nerozepne a drát je pořád pod proudem. jukni tam otevři mašinu sepni tlačítkem svařováni a ono to cvakne a když ne tak je zapečený totálně a nebo je to tam řešený bezkontaktně a to jsem potom v háji. Jo a ještě tam bude cvakat plynový ventil ale to poznáš
Děkuji za rady .... hodně užitečné a rychlé.... už chodí jak má
Zajímavé. Tyhle superstroje nemají ani stykač pro spínání trafa ani el. ventil plynu. Je tam na desce s elektronikou jen relé, takové větší černé a ventil není elektro, je tam mechanický v rukojeti. Nebo už to žlutí dělají jinak? Krom přechodu zpátky na červenou barvu se podle mě vnitřek nezměnil.
Editoval varok (24-11-2018 21:47:31)
Tak já mám Migatronic KDX 250 a na něm jsem to řešil a také ten ventilátor jak jsi psal